Kuulumisia! :)

Alotan vaikka sunnuntaista kun siitä on niin pitkä aika kun oon viimeksi kirjottanut. Eli lähdin Ellan kanssa klo 07.08 junalla Porista kohti Pasilaa. Oltiin siis lähdössä katsomaan Horse Showta. Me oltiin päätetty alle 24 tuntia ennen tapahtuman alkua että lähetään kattomaan sitä klo 13.00 alkavaa näytöstä. Meidän juna oli varttia vaille 11 Pasilassa ja meillä oli siis päälle kaks tuntia aikaa ennen näytöksen alkua. Ensin me haahuiltiin ja mietittiin että mihin suuntaan lähettäis mutta kymmenen minuutin pyörimisen jälkeen löydettiin oikea reitti. :D No me oltiin siinä Hartwall-areenalla vähän jälkeen 11 ja jouduttiin odotteleen melkein kaks tuntia että päästiin istumaan. :D No ensin vähän pyörittiin expo-alueella ja sitten etittiin narikka koska mulla oli (yllätysyllätys:D) yksi iso laukku mukana ja muutenkin siellä oli aika lämmin joten takit oli viisasta jättää sinne. Sitten katteltiin kouluratsastusohjelmaa ja sen jälkeen world cup. Käytiin me toki aina välissä shoppailemassakin (tai siis mietittiin mitä me oikein ostettais :D)
Ostin yhden TOSI söpön huovan jossa luki Tottie ja sitten yhden valkoisen huovan, jonkun kirjan ja helosan-purkin. Tosi mielenkiintoiset ostokset mulla. :D Ella osti sieltä eskadronin loimen, valkosen huovan ja korvahupun. :) Sitten me ajateltiin edellisenä päivänä että otetaan varman päälle ja lähetään myöhäsemmällä junalla ettei vaan myöhästytä. No loppujen lopuks me oltais ehitty tosi hyvin siihen aikasempaan junaan, mutta arvaas vaan oliko meillä maksaa sitä erotusta kun se oli kalliimpi juna. :DD No odoteltiin me sitten taas kaks tuntia että päästiin junaan ja loppumatka sujui aika hyvin. Paitsi meidän kanssamatkustajilla ei varmaan ollut hirveen hauskaa ainakaan jos ne olis halunnu nukkua. :D

Sitten hyppään tiistaihin koska maanantaina ei tapahtunut mitään hirveän erikoista paitsi että menin Timpalla Greten tunnilla. :)
Kokoero xDD


Eli tiistaina oli Jarin valmennus jossa oli Ossilla ja Desillä. Olin Ossilla eka ja Ella oli samassa valmennuksessa Desillä. :) Sen jälkeen menin Desillä joka oli toimi tosi hyvin ja kuunteli apuja. :)
Keskiviikkona eli eilen menin Desillä ja Rosa oli Mermellä samaan aikaa ratsastamassa. Menin Desillä puomeja ja puomikasoja laukassa ja ravissa. :) Sen jälkeen menin vielä hetken Timpalla kunnes Mari meni sillä Lissun tunnille. :) Sitten viiden aikoihin lähdettiin äidin, isän ja Rosan kanssa Tampereen kautta Virroille. Otettiin Jari mukaan Tampereelta ja lähdettiin Virroille kokeilemaan mulle ponia. Me mentiin alunperin katsomaan pelkästää sitä laikukasta ponia, Poksua, mutta kokeilin myös toista ponia, Roopea. Roope oli pikkuponi, eikä ehkä ihan mulle enää kun mulle ollaan hankkimassa kolmeksi ponivuodeksi ponia jonka kanssa pääsisin pitkälle. :) Poksu oli ihan kiva ja haluaisin kokeilla sitä vielä uudelleen, mutta muitakin poneja haluan kokeilla. :) Laitan videon tänne vielä myöhemmin, koska siinä menee niin kauan. :)

Innostuin! :DD

Noniin! Elikkäs innostuin vähän tosta videoiden tekemisestä joten tässä tulos! Tossa on aika paljon mun kisoista videoita, mutta myös esim. maastosta. :D Laitoin youtubeen vielä videon sunnuntaisista kioista johon pääsee tästä En jaksanut tehä postausta niin laitoin faceen vähän jotain ja videon. :)               

Noniin ja taas oon vähän myöhässä tän blogin kanssa. :DD Eli olin viime viikolla koulu ja estekisoissa. Koulukisoissa oli raviohjemassa 4. ja tutustumisluokan helpossa ceessä jaetulla2 . sijalla. :D Estekisoissa ei sitten mennytkään niin hyvin. 60-70 perusradalla 2 kieltoa, hylätty. 80-85cm perusradalla 1 kielto, enkä siis päässyt kummassakaan luokassa uusintaan. Nooo... joskus näinkin. :D Maanantaina en käynytkään tallilla ja Tiistaina oli valmennus. Valmennuksessa olin Ossilla ja Desillä. Valkut meni kyllä ihan hyvin kun en oo hypänny hirveesti tolla Ossilla. :) Keskiviikkona oli koko päivän tallilla ja Ratsastin Snoukulla ja Desillä. Eilen olin myös tallilla ja menin Ossilla estetunnille. Tää päivä oliki sellanen loma tallista-päivä. :D Huomenna aamulla klo 9 onkin jo Rosalin kouluvalmennuksessa ja Sunnuntaina Jalasjärvellä estekisat. Huhhuh mitä reeniä! ;DD Mun kamerasta on jotenkin salama rikki ja se tarttis viedä korjaukseen ja vien viim. maanantaina, sillä sen tarttis olaa loppuviikoks korjattu, koska oon menossa Hesaan kattoo HIHS:ää. :)
La 5.10 Lähdössä koulukisoihin.

Su 6.10 estekisoissa

Su 6.10. Mummu ja Isä :)
Su 6.10. kielto perusradan viimeiselle esteelle.


Koulukisoihiiiiin! :O

Ääää! Huomenna on koulukisat ja tänään harjottelin niitä varten mutta huomenna täytyy verrytellä tosi hyvin että Desi taipuisi radalla. Onneks radat on samat kuin viimeksi Ahlströmin tallilla   http://prinsessatjaastronautit.blogspot.fi/2013/09/koulukisat-89.html  :) Titta piti tänään yksityistunnin mulle ja Marialle ja harjoteltiin raviohjelma ja kertaan huomenna vielä ton toisen. Olin tänään myös estetunnilla Ossilla. Menitiin ensin puomia laukkaympyrällä ja kun Ossi ei liikkunut tarpeeksi niin löin sitä raipalla ja NINJAPONI pääsi vauhtiin se siis pukitti ja vaihtoi samalla suuntaa! :O Mun oli pakko keskeyttää tehtävä siinä välissä ja nauraa hetki ku tuntu niin hassulta. Laitan kuvan vielä Ossista. :)

Jessica&Ossi :)

Kuvapostaus! :)

Eli nyt mun blogiin ei oo tullu vähään aikaan postauksia koska en oo ehtiny kirjotella mitään. Oon siis pitänyt vähän taukoa. Nyt ajattelin sitten että pidän pienen kuvapostauksen. Näitä kuvia on paljon eli tässä on sellaisia joita mun on pitänyt täällä blogin puolella julkaista mutte en oo ehtiny, muitakin kuvia laitan. :) Jokaiseen kuvaan yritän keksiä kuvatekstin jotta sitten vähän tiiätte mistä on kyse.

Esteleiriltä Chevaluxista, Masa


Väpä:)

Monte

Mahl<3 Muita kuvia Montesta muissa postauksissa:D

Tästä kerrasta lisää kuvia myös muissa postauksissa :D

Sannin poni Snoukku, jolla menin valmennuksessa tiistaina

Ti 1.10 Snoukku

    
Ti 1.10 Snoukku
Desillä valmennuksessa kesällä

kaverin koira Nipsu


Chevaluxin esteleiri 2013, Herra Huu

Chevaluxilta, harjottelin kuvaamista xDMontella valkussa kesällä :)

Snoukku-poni:)

2012-2013 Horze MiniCupin voittajaponi+minä :)<3

Cillillä tunnilla :)

Noniin, eiköhän siinä ollu aika paljon kuvia jo. Eli oltiin sunnuntaina estekisoissa ja sijoituin 60 neljänneksi ja 70cm viidenneksi. Niissä oli siis perusrata ja uusinta. Täksi viikonlopuksi ollaan lähdössä kaksiin kisoihin. Lauantaina koulukisat ja sunnuntaina este. Nyt on siis kovaa reeniä. ;)
Oltiin myös valmennuksessa tiistaina ja menin Snoukulla ja Desillä. Sitten vielä loppuun että mulla on ehkä yks yllätys mut siitä myöhemmin. ;D