x-mas ♥

Niinkuin kaikki varmasti tietävät niin tänään on jouluaatto ja jo toinen postaus uuden ulkoasun parissa (jaksan vieläkin hehkuttaa :'D). Mutta nyt jouluisiin tunnelmiin eli joululahjoihin. Mä en mitää ylettömiä määriä saanut joululahjoja mutta ihan tarpeeksi mulle ja huomas että ajatuksella oli lahjat mulle valittu. Äidiltä ja isältä sain kirjan koska mulle on just ostettu uusia huonekaluja juuri uudistettuun huoneeseen niin tiesin kyllä että joululahjoja on turha odottaa paljoa. :D Sain kaksi kirjaa, Kyra ja ratsastuksen taito ja Merkitty, yön talo1. Sain myös hevosaiheisen seinäkalenterin, Tommy Hilfigerin sukat, suklaata :D, kaksi lautapeliä ja muutaman vaatteen.

live, love, laugh ja nyt ois uus blogin ulkoasu!

Eli nyt olis havaittavissa uutta ulkoasua kuten jo tuossa viime postauksessa lupailinkin.
Tein ulkoasuun toisaalta radikaalin muutoksen, mutta toisaalta lopputuloksesta tuli aika lailla samantyylinen kuin entisestä. Tän päivän ohjelmassa oli huoneen siivousta ja ratsastusta joista vain toisen toteutin kunnolla, ja kuin arvata saattaa ratsastus vei mielenkiinnon. ELI siivosin iltapäivällä neljään asti mun huonetta ja lähdin sitten tallille. Kun pääsin tallille niin Desi olikin juuri lähdössä tunnille jonka jälkeen olis mun vuoro mennä.
 Joskus sitä mietti että miksei vaan voisi mennä silloin aikasemmin hoitamaan asiat jotka on kuitenkin pakko hoitaa. Kun sitten tulee taas kiire että ehtiikö kaikkea hoitamaan ja missä välissä. Ja kun kuitenkin tiedän että viideltä alkaa tunnit ja Desi on aika varmasti menossa tunneille, mutta kun ei järkikulta vaan jaksa kolkuttaa mun päässä.
No sitten odottelin tallikämpässä Ellan saapumista joka kestikin kauemmin kuin kuvittelin. 
Pian tunti olikin mennyt ja lähdin ratsastamaan. Desi oli tunnilla kesken laukan pukittanut niin että ratsastaja oli tippunut. 
Onneks sentään ei ollut käynyt mitään. 
No siinä sitten Desille kumpparit (jousto-champon) päähän ja ratsaille! 
Tein paljon temponvaihteluita ravissa ja tein paljon töitä harjoitusravissa. Tein laukat molempiin suuntiin pääty-ympyrällä niin että sain tehdä vähän asetusta. 
Kun olin valmis niin ooteltiin Ellan kanssa että tunti loppuu ja mentin sitten irtojuoksuttaan Beni. Beni ol aika säikkynä koska ulkona tuuli ja maneesin katto rätisi, joten mentiin sitten pihalle kävelyttämään loppukävelyt.
Aiemmin illalla kävin vielä hakemassa valintatalosta Ben&Jerrys jäätelön. 
Nyt toivotan hyvää yötä kaikille! <3


Muutosta luvassa ! :-)

Ajattelin jo että nyt jää blogin kirjottaminen kun en koskaan kerkee tai jaksa, MUTTA nyt kokeilen että tekisin tästä blogista vähän enemmän muustakin elämästä kertovan kuin vain heppailuista. Joten muokkaan tässä joku päivä blogin ulkoasua vähän erilaiseksi kun toi nykynen on jo ihan kulahtanut. Kirjottelen varmaan huomenna sitten kuulumisia. :)