Harkkakisat 27.7.

En tajua kuinka en vaan pysty kirjoittamaan blogia niin että kirjoittaisin edes muutaman kerran viikossa! No nyt teen taas yhden postauksen koska lähiaikoina on taas sattunut ja tapahtunut. Jos saisin kännykkääni tän boggerin sovelluksen niin tää onnistuis inan helpommin. Oon vaan niin surkee tässä. MUTTA en ala nyt voivottelemaan kuinka surkeeta kaikki on, vaan kerron näistä muutamista päivistä, mitkä on ollu tosi kivoja. Edellisyönä olin tallilla yötä Marian ja Jennin kanssa, teimme lettuja ja kirjoitin Marian kanssa runon. xD Yö oli tosi kuuma ja heräilinkin monta kertaa.
Illalla mulla oli tosi huono olo ja kun olin kotona, kuume oli noussut :/ Sitten olinkin yhden päivän kotona.Tänään sitten oli harkkakisat meillä Porin Ratsastuskeskuksessa. (:
27.7.2013   Desiree 50-60cm 4vp.

oik. Ozzy&Jenni vas. minä&Desi

 85cm, minä&Reipari hiomassa 1-2 linjaa hyväksi.Eli menin tänään Desillä luokat 50-60cm ja 70-80cm. Molemmissa tuli yksi pudotus eli 4vp. ja molemmat oli mun omia mokia. Ja minua nuo pudotukset ei haittaa, koska viimeksi kun olen ollut kisoissa joissa on ollut tynnyrit esteen alla, Desi on kieltänyt kaksi kertaa, mutta nyt sain sen yli siitä esteestä. :) Menin vielä Reiskalla "koko kisojen viimeisenä"  50-60cm luokan. Lopuksi kuitenkin Titta halusi, että teen 1-2 linjan hyväksi joten tulin sen ja mulle nostettiin pari kertaa.(: Niin! Jos jaksan ja osaan tehdä hyviä videoita, teen vielä pienen koostevideon mun ratsastuksista.(:Ja sit tosta otsikosta vielä... en keksi mitään hyvää nimee ja tää tuli jostain hevontuutista tää nimi että joo, eipä tässä muuta ;D

2 kommenttia: