Kuulumisia! :)

Alotan vaikka sunnuntaista kun siitä on niin pitkä aika kun oon viimeksi kirjottanut. Eli lähdin Ellan kanssa klo 07.08 junalla Porista kohti Pasilaa. Oltiin siis lähdössä katsomaan Horse Showta. Me oltiin päätetty alle 24 tuntia ennen tapahtuman alkua että lähetään kattomaan sitä klo 13.00 alkavaa näytöstä. Meidän juna oli varttia vaille 11 Pasilassa ja meillä oli siis päälle kaks tuntia aikaa ennen näytöksen alkua. Ensin me haahuiltiin ja mietittiin että mihin suuntaan lähettäis mutta kymmenen minuutin pyörimisen jälkeen löydettiin oikea reitti. :D No me oltiin siinä Hartwall-areenalla vähän jälkeen 11 ja jouduttiin odotteleen melkein kaks tuntia että päästiin istumaan. :D No ensin vähän pyörittiin expo-alueella ja sitten etittiin narikka koska mulla oli (yllätysyllätys:D) yksi iso laukku mukana ja muutenkin siellä oli aika lämmin joten takit oli viisasta jättää sinne. Sitten katteltiin kouluratsastusohjelmaa ja sen jälkeen world cup. Käytiin me toki aina välissä shoppailemassakin (tai siis mietittiin mitä me oikein ostettais :D)
Ostin yhden TOSI söpön huovan jossa luki Tottie ja sitten yhden valkoisen huovan, jonkun kirjan ja helosan-purkin. Tosi mielenkiintoiset ostokset mulla. :D Ella osti sieltä eskadronin loimen, valkosen huovan ja korvahupun. :) Sitten me ajateltiin edellisenä päivänä että otetaan varman päälle ja lähetään myöhäsemmällä junalla ettei vaan myöhästytä. No loppujen lopuks me oltais ehitty tosi hyvin siihen aikasempaan junaan, mutta arvaas vaan oliko meillä maksaa sitä erotusta kun se oli kalliimpi juna. :DD No odoteltiin me sitten taas kaks tuntia että päästiin junaan ja loppumatka sujui aika hyvin. Paitsi meidän kanssamatkustajilla ei varmaan ollut hirveen hauskaa ainakaan jos ne olis halunnu nukkua. :D

Sitten hyppään tiistaihin koska maanantaina ei tapahtunut mitään hirveän erikoista paitsi että menin Timpalla Greten tunnilla. :)
Kokoero xDD


Eli tiistaina oli Jarin valmennus jossa oli Ossilla ja Desillä. Olin Ossilla eka ja Ella oli samassa valmennuksessa Desillä. :) Sen jälkeen menin Desillä joka oli toimi tosi hyvin ja kuunteli apuja. :)
Keskiviikkona eli eilen menin Desillä ja Rosa oli Mermellä samaan aikaa ratsastamassa. Menin Desillä puomeja ja puomikasoja laukassa ja ravissa. :) Sen jälkeen menin vielä hetken Timpalla kunnes Mari meni sillä Lissun tunnille. :) Sitten viiden aikoihin lähdettiin äidin, isän ja Rosan kanssa Tampereen kautta Virroille. Otettiin Jari mukaan Tampereelta ja lähdettiin Virroille kokeilemaan mulle ponia. Me mentiin alunperin katsomaan pelkästää sitä laikukasta ponia, Poksua, mutta kokeilin myös toista ponia, Roopea. Roope oli pikkuponi, eikä ehkä ihan mulle enää kun mulle ollaan hankkimassa kolmeksi ponivuodeksi ponia jonka kanssa pääsisin pitkälle. :) Poksu oli ihan kiva ja haluaisin kokeilla sitä vielä uudelleen, mutta muitakin poneja haluan kokeilla. :) Laitan videon tänne vielä myöhemmin, koska siinä menee niin kauan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti