Syyslomalle

 (Pssst...mun piti postata tää jo aamulla!)
Ihanaa, pian alkaa syysloma!
Oon kuullut että esim. Helsingissä päin syysloma loppui eilen ja jossakin syyslomat on alkanut eilen, mutta mulla syysloma alkaa vasta huomennna. Helsingin horse showhun lähdetään keskiviikko-torstaiyönä, niin että ollaan puoli kahdeksan maissa Helsingin jäähallilla. Aamulla ennen mun lähtöä pitää noutaa rannekkeet koko viikonlopulle ja varmistaa lähtö yms. Käyn vielä ennen horse showta ostamassa Binksille kuljetus-suojat ja meksikolaisturpis. Mun estesuitset oli sellaset hannoverilais-suitset, mutta kun sitten kerran olin niillä Hagnerin valkussa niin tultiin sellaiseen tulokseen, että mun ei niitä kannata käyttää, kun Binks ei tykkää että sen suun ympärillä on turparemmiä.

Olin edellisviikolla vielä lauantaina Niinisalossa alue-estekisoissa, menin 80 ja 90cm luokat.
80cm meni puhtaasti, mutta en päässyt palkintojenjakoon, sillä olin liian hidas. :D 90cm:ssä Binks kielsi kolmannelle esteelle, joten en päässyt uusintaaan. Kielto tuli ihan puhtaasti siitä että mulla ei ollut ajatustakaan etäisyydestä. Kuvittelin varmaan että voin vaan istuskella ja vähän hypätä esteitä, mutta jokainen joka hyppää esteitä, tietää että se ei olekaan ihan niin helppoa. Sunnuntaina olin Nykäsen Kallen maastoestevalkussa Desillä. Desi oli ihan huippu, mutta klipata se täytyy, niin hikinen se oli jo verkan jälkeen.

Sitten vielä pitää hehkuttaa lisää HIHS:stä. Olen siis siellä kahden kaverini kanssa torstaista sunnuntaihin ja olemme mun papalla yötä. Ollaan katsomassa näytöksiä joka päivä niin kauan kuin jaksetaan.Yritän etsiä sieltä mulle ihan kunnon meksikolaisia suitsia jos löytyis jotkut tosi kivat.

Tänään illalla huomasin ratastuksen jälkeen että mun uudet zandonan takasuojat kääntyy ratsastaessa taaksepäin ja hirtää pahan jäljen jalkaan. Joudun siis menemään horzen perus mustilla takasuojilla ja hienoilla etusuojilla ja putseilla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti