I'm back!Noniin... olen taas kirjoittelemassa elämästäni ponien kanssa hieman yli 4 kuukauden tauon jälkeen. Ajattelin että voisin taas sitoutua kirjoittelemaan ainakin pari kertaa kuukaudessa, mieluiten enemmänkin josa vain on aikaa. Inspiraatiota kirjoittamiseen sain siitä että olen nyt Kari Nevalan system365:ssa ja sinne kuitenkin kirjoittelen kuulumisiani joka viikko ja pidän treenikalenteria, joten miksei samalla tännekkin voisi kirjoitella.

En ikinä kirjoittanut tänne mitään HIHS:stä, sillä en tiennyt mitä kertoisin teille. Ainoa asia jonka tiedän on se että Horse Show oli kyllä yksi elämäni parhaimmista kokemuksista. Aion kyllä yrittää päästä sinne tänäkin vuonna sinne, ehkä jopa kahdella ponilla, mistä sitä koskaan tietää mitä mun päähän pälkähtää. Oikeastaan se on vaan kiinni rahasta, ajasta ja mun jaksamisesta.Tällä hetkellä teen Binksin kanssa kovasti töitä, jotta tänä vuonna mun kisakorkeus olisi 90 ja 100cm. Olin perjantaina Ypäjällä 2-tason kilpailuissa ja menin 90cm. Tuli yksi kielto (tai pikemminkin pysähdys), sillä mulla ei ollut vielä ratatempoa ja tein pidätteen ennen estettä. Lauantaina meidän piti lähteä hyppäämään Ypäjälle 90 ja 100cm, mutta kopin johto ei käynyt meidän autoon, eikä meillä ollut adapteria. Yritimme vaikka mitä keinoja keksiä, mutta aika loppui ja päätimme lähteä kotiin ja perua lähdöt. Isä yleensä muistaa tarkistaa tälläiset asiat, mutta isä on nyt Amerikassa, eikä me äidin kanssa tajuttu että näinkin voisi käydä. Mua ei kyllä yhtään haittaa että ei lähdetty, sillä oon ihan kamalassa flunsssassa ja keuhkokuume olis ollu lähellä jos oisin Ypäjälle sateeseen lähtenyt.


Nythän SRL:n  kilpailujärjestelmää muutettiin niin että entiset harjoitus- ja seurakilpailut ovat 1-taso, aluekisat on 2-taso, 3-5-tasot ovat kansallinen/kansainvälinen. Kuva havainnollistaa lisää. :)

http://www.ratsastus.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/ratsastajainliitto/embeds/ratsastajainliittowwwstructure/c87cb89fc933aad076683e483557215560a6f36b.jpg
Lähde:Suomen Ratsastajainliitto/ratsastus.fi

 Mutta eipä mulla ihmeellisempää Binksillä oli tosiaan eilen vapaa ja tänään Tonita irtojuoksutti sen, sillä tää flunssa pitää mut visusti kotona. :|


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti