Aivotärähdys ja lihassärkyä...

Heips taas!
Olin viime perjantaina Kari Nevalan estevalkussa Myrkyssä ja mulla meni ihan hyvin. Kun muistaisin vaan pitää ne ohjat käsissä enkä päästäisi niitä liian pitkiksi... :D

  Lauantaina menin Desillä omalla tallilla järjestettäviin seurakisoihin. Osallistuin luokkaan 60cm, sillä en oo kauheesti ratsastanut Desillä. Ennen kuin menin selkään vitsailin että muut saisivat nauraa kun tippuisin Desin pukeista. Verkassa Desi oli tosi ihana eikä yrittänyt yhtään pukitella tai lähteä käsistä. Radalla poni ottikin sitten vähän kierroksia ja lähti menemään. Itsekkään en kauheesti ponia himmaillut siinä kisahuumassa. Kolmanneksi viimeiselle esteelle Desi sitten lähti todella kaukaa ja puomi jäi sen etujalkojen väliin. Desi kaatui oikealle kyljelleen ja minä tietysti pää ja oikea kylki edellä mutaiselle kentälle. En päässyt ylös heti maasta ja paniikissa aloin huutamaan apua. Joku oli heti soittanut ambulanssin ja se tulikin tosi nopeasti paikalle kun sairaala sijaitsee ihan tallin lähettyvillä.
  Loppujenlopuksi pääsin kotiin lääkärin tarkastamana ja röntgenissä käyneenä. Ei onneksi tullut muuta kuin aivotärähdys, lihaskipuja ja muutaman päivän liikuntakieltoa. Jos mulla ei olisi olllut kypärää tai jos poni olisi kaatunut päälleni, niin en välttämättä olisi kirjoittamassa tätä postausta. Ainakaan kovin hyväkuntosena... Tässä taas hyvä muistutus kuinka tärkeä se kypärä onkaan. :)
  Huomenna pääsen taas ratsastamaan, vaikka en varmaankaan mene kovin kauaa, kun olkapäästä jokin lihas on varmaankin revähtänyt ja se on todella kipeä.

  Desiree pääsee ylihuomenna eläkkeelle tuntihommista ja siirtyy opettamaan 8-vuotiasta pikkutyttöä ratsastuksen alkeisiin. :)

  Tässä vielä muutama vuoden takainen kuva Desistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti