Kisapäivitystä

Olin Binksillä 18.-19.4. Myrkyssä 2.-3.-tason kisoissa. Menin molempina päivinä 90 ja 100cm. Molempina päivinä 90cm puhtaasti ja sunnuntaina olin seitsemäs! Lauantaina metrissä yksi pudotus ja yksi kielto, molemmat ihan mun vikoja. Sunnuntaina kaksi kieltoa eli hylkäys. Binks oli jo sen verran väsynyt vikassa luokassa että sen takia hylkäys.
  Tässä vielä sunnuntain radat.


Näiden kisojen jälkeen seuraavat olikin Laakson ratsastuskentällä 3.5. Menin 90 ja 100cm.Molemmilla radoilla Binks vähän jarrutteli ja metrissä tulikin yksi kielto kun en pitänyt pohkeita kiinni.

 
Viikko sitten perjantaina oli Hagnerin kouluvalmennuksessa. Teimme sulkutaivutusta ravissa ja laukassa. Hagner kehui Binksiä ja sanoi sen menneen parasta laukkaa mitä hän on ikinä nähnyt Binksin menevän. Onnistunut valmennus siis. :)
  Lauantaina olin Laaksolla estekisoissa ja menin 90 ja 100cm. Tällä kertaa Binsk ei enää jarrutellut niin paljoa ja ysikympissä tuli yksi puomi kun hypytin vähän kaukaa. Metrissä tuli yksi kielto ja kaksi puomia kiellon jälkeen. Olen tyytyväinen ratoihin vaikka puomeja tulikin.
  Tänään olen menossa Kari Nevalan estevalmennukseen ja seuraavat kisat onkin vasta Ypäjän kisaviikolla, sillä ensi viikolla menen Ypäjälle kenttäleirille ja sitten olen viikon rippileirillä. Ystäväni ratsastaa ja huolehtii Binksin riparin ajan.


Laakso 3.5. (c) Nora Oravainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti